Γενικό πλαίσιο

Σήμερα τα λόγια του δεν θα μπορούσαν να είναι πιο σχετικά. Θεωρούμε ότι ο κυριότερος στόχος μας στις μέρες μας, είναι όχι μόνο να διατηρήσουμε αλλά και να αυξήσουμε σε μεγάλο βαθμό αυτούς τους φυσικούς πόρους και την ανθρώπινη ευτυχία που είναι τόσο ουσιώδης για όλον τον κόσμο. Επειδή όλα αυτά είναι το Real Life Assets.

Εκτιμούμε τη ζωή

Ανέκαθεν η ζωή υπήρξε η ύψιστη αξία για το κάθε άτομο και για όλη την ανθρωπότητα. Τώρα, στην εποχή της εκλεπτυσμένης τεχνολογίας είναι ακόμα πιο σημαντικό να το θυμόμαστε μιας και είμαστε πολίτες που έχουμε συνηθίσει στους σύγχρονους ρυθμούς του κόσμου και επομένως είναι υποχρέωση μας να κρατούμε ηθική στάση απέναντι στα ζωτικής σημασίας, περιουσιακά μας στοιχεία.

Η ύψιστη αξία

Είναι τόσο εκπληκτικό το να είναι κανείς σε θέση να αναγνωρίζει τα θαύματα που μας προσφέρονται στην καθημερινή μας ζωή: το ειλικρινές χαμόγελο των φίλων μας, τα γεμάτα με θαλπωρή, ευγενή μάτια των γονέων μας, η αντηλιά μέσα από μια χιονονιφάδα, τα κρυστάλλινα γαλάζια νερά, τα πράσινα δάση, η φρέσκια ανάσα του ανέμου...

  • Lorem
  • Ipsum
  • Dolor
  • Sit
  • Amet
  • Nullam

Τα έργα μας


Η ιστορία του RLA GROUP ξεκίνησε το 2009 με την πρώτη εταιρεία του ομίλου να είναι η C.P.V. Mercaston Investment Ltd. Από τότε επεκτείναμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες σε διάφορους τομείς, αλλά όλα τα χρόνια της λειτουργίας του, ο όμιλος ηγείται, ελέγχεται και κατα 100% ανήκει σε ένα μόνο πρόσωπο – την Μαρίνα Καρμίσιεβα.

RLA Limited

Μια εταιρεία της Κύπρου, που κατέχει επενδυτική στρατηγική και καθοδηγεί άλλες εταιρείες του ομίλου.

RLA Development Limited

Κυπριακή εταιρεία αφοσιωμένη στη μηχανική και την ανάπτυξη ενεργειακά αποδοτικών και φιλικών προς το περιβάλλον εργασιακών περιβαλλόντων αλλά και κτιρίων γραφείων.

RLA PROPERTIES LTD

Είναι μια κυπριακή εταιρεία η οποία ασχολείται με την διαχειριση και τη λειτουργία ακινητων (ακινητης περιουσίας) και δημιουργεί επί του παρόντος κεντρικα γραφεια για το Group που θα βρίσκονται σε ένα εξαιρετικο και ξεχωριστο κτίριο το Ksenos Office Center - www.ksenos.com.cy

RLA CONSTRUCTIONS LTD

Είναι μια κυπριακή εταιρεία η οποία κατεχει ένα οικοπεδο σε μια εξαιρετικη και διάσημη περιοχή την Γερμασογεια όπου σύντομα η εταιρεία θα αναπτυξει ένα συγχρονο και ενεργειακα αποδοτικο συγκροτημα διαμερισματων για περαιτερω πωληση και ενοικιαση.

RUN Engineering JSC, Λιθουανία

www.runengineering.com
Ασχολείται με τη μηχανική, την παραγωγή και την εφαρμογή σύγχρονων και αποδοτικών τεχνολογιών για όλα τα στάδια της προετοιμασίας, επεξεργασίας και καθαρισμού του νερού σε διάφορες βιομηχανίες, καθώς και την παροχή πόσιμου νερού.

LAVIMONT BRNO, a.s. , Τσεχική Δημοκρατία

www.lavimontbrno.cz
Προμήθεια και συναρμολόγηση εξοπλισμού παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων θέρμανσης για ενέργεια, τη χημική, πετροχημική και άλλες βιομηχανίες, την αρχιτεκτονική εποπτεία, διαχείριση έργου, επιθεώρηση και άδειες.

Nestan Ltd

Μια Κυπριακή εταιρεία που παρέχει συμβουλευτικές και πρακτορικές υπηρεσίες καθώς και για την εδραίωση και ολοκλήρωση αποτελεσματικών επιχειρηματικών διαδικασιών στην Κύπρο.

Nestan Trading AG, Ελβετία

www.nestan-trading.com
Εμπόριο πετρελαίου, πετρελαιοειδών και παραγώγων, παροχή υπηρεσιών μεταφοράς εμπορευμάτων και διαχείριση κινδύνου τιμών (αντιστάθμιση).

Επικοινωνία

Address Απόστολου Ανδρέα 11, Hyper Tower, 3ος όροφος, Μέσα Γειτονιά 4007, Λεμεσός Κύπρος

telephone +357 25 028 677

fax + 357 25 028 821

email info@rlagroup.com.cy