Γενικό πλαίσιο

Σήμερα τα λόγια του δεν θα μπορούσαν να είναι πιο σχετικά. Θεωρούμε ότι ο κυριότερος στόχος μας στις μέρες μας, είναι όχι μόνο να διατηρήσουμε αλλά και να αυξήσουμε σε μεγάλο βαθμό αυτούς τους φυσικούς πόρους και την ανθρώπινη ευτυχία που είναι τόσο ουσιώδης για όλον τον κόσμο. Επειδή όλα αυτά είναι το Real Life Assets.

Εκτιμούμε τη ζωή

Ανέκαθεν η ζωή υπήρξε η ύψιστη αξία για το κάθε άτομο και για όλη την ανθρωπότητα. Τώρα, στην εποχή της εκλεπτυσμένης τεχνολογίας είναι ακόμα πιο σημαντικό να το θυμόμαστε μιας και είμαστε πολίτες που έχουμε συνηθίσει στους σύγχρονους ρυθμούς του κόσμου και επομένως είναι υποχρέωση μας να κρατούμε ηθική στάση απέναντι στα ζωτικής σημασίας, περιουσιακά μας στοιχεία.

Η ύψιστη αξία

Είναι τόσο εκπληκτικό το να είναι κανείς σε θέση να αναγνωρίζει τα θαύματα που μας προσφέρονται στην καθημερινή μας ζωή: το ειλικρινές χαμόγελο των φίλων μας, τα γεμάτα με θαλπωρή, ευγενή μάτια των γονέων μας, η αντηλιά μέσα από μια χιονονιφάδα, τα κρυστάλλινα γαλάζια νερά, τα πράσινα δάση, η φρέσκια ανάσα του ανέμου...

  • Lorem
  • Ipsum
  • Dolor
  • Sit
  • Amet
  • Nullam

Τα έργα μας


RLA Group Ltd, Μάλτα

Μαλτέζικη εταιρεία χαρτοφυλακίου, που έχει τον άμεσο έλεγχο των κυριότερων και πιό σημαντικών έργων και εταιρείων του Ομίλου, για την προώθηση ανάπτυξης παγκόσμιας στρατηγικής και διατήρηση υψηλότερων πρότυπων λειτουργίας.

RLA Limited, Κύπρος

Η παλαιότερη εταιρεία επενδύσεων χαρτοφυλακίου του Ομίλου που ασχολείται με επενδυτικές δραστηριότητες σε κορυφαίες παγκόσμιες χρηματοοικονομικές αγορές.

RLA Development Limited, Κύπρος

Εταιρεία χαρτοφυλακίου στην Κύπρο αφιερωμένη στη πολιτική μηχανική και την ανάπτυξη ενεργειακά αποδοτικών και φιλικών προς το περιβάλλον εργασιακών και οικιστικών κτιρίων, που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα έργα από εταιρείες ειδικού σκοπού του Ομίλου.

RLA Properties Ltd, Κύπρος

Κυπριακή εταιρεία που ασχολείται με τη διαχείριση και λειτουργία ακινήτων και επί του παρόντος διαχειρίζεται τις κεντρικές εγκαταστάσεις του Ομίλου στο νέο εξαιρετικό Ksenos office center - www.ksenos.com.cy

RLA Constructions Ltd, Κύπρος

Εταιρεία στην Κύπρο που έχει στην ιδιοκτησία της οικόπεδο στην αναγνωρισμένη περιοχή της Γερμασόγειας, όπου σύντομα θα αναπτυχθεί σύγχρονο και ενεργειακά αποδοτικό συγκρότημα κατοικιών για περαιτέρω πώληση και ενοικίαση.

Επικοινωνία

Address Απόστολου Ανδρέα 11, Hyper Tower, 3ος όροφος, Μέσα Γειτονιά 4007, Λεμεσός Κύπρος

telephone +357 25 028 677

fax + 357 25 028 821

email info@rlagroup.com.cy